Jukolan jälkeen Iltarastit Paloheinässä

  • tehnyt

Jukolan jälkeiset Iltarastit suunnistetaan Paloheinä – Pirkkolan maastoissa. Tällä kertaa ratamestareina ovat toimineet HS1 Venla juoksijat sisarukset Niina ja Johanna Hulkkonen, jotka lupaavat hyviä rastivälejä radalle kuin radalle ja toivovat suunnistajien sovittavan vauhdin ja taidon tasapainoon. Liian vauhdikkaasti edetessä voivat rastit mennä tässä maastossa helposti ohitse. Tällä alueella erikoisuutena ovat myös juoksuhaudat, joista osa nähtävissä myös karttapalassa.

Tarjolla radat 2,4 ja 4V ja 5 km:n radat. Radalla 4 vaikea (V) luvassa on runsasrastinen tekniikka rata. Tämä alue sopii hyvin aloittelijoilla ja perheille, sillä alueella on paljon polkuja ja ulkoilureittejä.

Kartanmyynti ja lähdöt ovat auki klo 16 – 19 ja maali auki kello 20:30 asti. Navigointiosoite on Pakilantie 124. Omatoimisuunnistamista varten rastit ovat metsässä kaksi viikkoa 22.8. – 5.9. välisen ajan.

HUOM! Liittämällä emit-korttisi maksuttomaan Iltarastit Express -palveluun pääset nopeammin metsään. Mene tapahtumapaikalla suoraan Express-kaistalle, näytä emit-korttisi ja maksa, saat kartan ja pääset suoraan metsään. Kertarekisteröinti riittää eikä sinun tarvitse enää täyttää kävijälappuja Iltarasteilla. Jos tietosi muuttuvat, tee rekisteröinti uudelleen

Maksaminen taasen on sujuvinta, kun käytät Saldo-palvelua. Tässä pikaohjeet:

1) Liity ensin yllämainittuun iltarastit Express-palveluun

2) Maksa Saldo-sarjalippu 30/50€ katso maksuohje

3) Lähetä tosite maksusta sähköpostilla iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi

Huomio. Liity palveluun viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä kello 18 mennessä, jotta se näkyy seuraavana päivänä tapahtumassa.

Kun olet maksanut saldolla ja / tai liittyen express palveluun nopeutat ja sujuvoitat omalta osaltasi toimintaa lähtöpaikalla.

Tervetuloa Paloheinään!