Avokallioita ja suomaastoa Solvallassa 29.7.

  • tehnyt

Heinäkuun viimeiset Iltarastit järjestetään Solvallassa, josta radat suuntautuvat Ruuhijärvelle päin. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3.5 km, 4V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7 500, pidemmät 1:10 000.

Ratamestarina toimii Reino Hotti:

“Tulevan maanantain Iltarasteilla pääsee varsin pian nauttimaan Solvallan mainiosta avokallio- ja suomaastojen yhdistelmästä, kun kaikkien ratojen startti on vain 200 metrin päässä kartanmyynnistä!

Lyhyet radat (2 ja 3,5 km) tukeutuvat tie- ja polkuverkostoon sekä selkeisiin maastonkohtiin. 4V ja 5 km radat sisältävät sekä reitinvalintaa että tarkkaa kartanlukua.

7 ja 9 km radat käyvät tiukassa mäkimaastossa Ruuhijärven pohjoispuolella ja sisältävät kolme lähes 1,5 km reitinvalintaväliä. Nuo radat kulkevat Ruuhijärven pohjoispuolelle sen länsipään kautta. Pidättehän 7 ja 9 km radoilla visusti huolen, että pysytte 3. rastin jälkeisellä pohjoiseen vievällä polulla kahden kielletyn alueen rasterilla merkityn mökkitonttialueen välissä (kuva alla). Maastoon ei ole vedetty mitään kielletyn alueen viitoitusta!

Tarkkuutta ja löytämisen iloa!”

Kielletty alue Solvallan Iltarasteilla

Opastus tapahtumapaikalle on luontokeskus Haltian kohdalta, Nuuksiontie 82. Tapahtumakeskus ja pysäköinti ovat Swinghillin pysäköintipaikalla. Käytössä on myös Nuuksiontien varressa sijaitseva pysäköintipaikka. Espoon keskuksesta paikalle pääsee bussilla 245 A, joka ajaa iltapäivällä puolen tunnin välein ja klo 17.30 jälkeen tunnin välein. Pysäkki on Haltian kohdalla.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa vain 29.7.–3.8. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!