Pienipiirteisiä mäkialueita Kivikossa 7.10.

  • tehnyt

Maanantaina 7. lokakuuta Kivikossa on hyvä mahdollisuus yösuunnistusharjoitukseen, kun Iltarastien maali sulkeutuu puoli tuntia normaalia myöhemmin.

Tapahtumakeskuksen osoite on Savikiekontie 6. Rastilippu on opasteena Kivikonlaidan ja Savikiekontien risteyksessä.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20.30. Aurinko laskee klo 18.30, eli otathan otsalampun tarvittaessa mukaan! Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3.5 km, 4 V (vaikea) ja 5 km. Kaikki radat ovat mittakaavassa 1:7500. 

Ratamestarina toimii Saku Saarimaa:

“Kivikko on monipuolinen suunnistusmaasto, jossa pienipiirteiset mäkialueet vaativat tarkkaa suunnistusta, mutta helpommilla radoilla tiheä ulkoilureittien verkosto toimii tarvittaessa helpottavana elementtinä. Nimensä mukaisesti maastosta löytyy monenlaista jääkauden muotoilemaa kivimuotoa laakeista avokallioista teräväpiirteisiin jyrkänneryhmiin ja lohkareikoista suuriin siirtolohkareisiin. Vaikeammilla radoilla sujuva suoritus vaatii tarkkaa työskentelyä alusta loppuun, ja pimeyden laskeutuessa jo n. klo 19 aikaan on tarjolla halukkaille vielä lisähaastetta.”

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 7.–19.10. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Kivikkoon!

Kuvat ja video: Saku Saarimaa